RE/MAX Infinity

Prodej novostavby rodinného domu 5+kk, Libišany

Libišany mapa
Cena u makléře
prodáno
Prodej novostavby rodinného domu 5+kk, Libišany Prodej novostavby rodinného domu 5+kk, Libišany Prodej novostavby rodinného domu 5+kk, Libišany Prodej novostavby rodinného domu 5+kk, Libišany Prodej novostavby rodinného domu 5+kk, Libišany Prodej novostavby rodinného domu 5+kk, Libišany Prodej novostavby rodinného domu 5+kk, Libišany
Zobrazit fotografie

Prodej novostavby rodinného domu 5+kk, Libišany

Prodej domu před dokončením s možnými klientskými změnami se slevou 553 715 Kč. Nabízíme k prodeji výstavbu luxusního nízkoenergetického domu 5+kk s 2 koupelnami a kuchyňskou linkou v obci Libišany, která se nachází mezi Hradcem Králové a Pardubicemi. Velkoryse navržená lokalita Lužické zahrady nabízí klidné rodinné bydlení s dostatkem zeleně a parkovacích míst. Všechny domy jsou navrženy v moderním stylu a nabízejí tak otevřený a vysoce kvalitní koncept bydlení v přírodě s městem na dosah. Cyklistická stezka na hranicích lokality. Dětské a fotbalové hřiště 100 m od lokality. Zastavěná plocha 154, 5 m2. Užitná plocha domu 124 m2. Nemovitost ve variantě se solární elektrárnou splňuje energetickou klasifikační třídu A, ve variantě bez solární elektrárny splňuje energetickou klasifikační třídu B.
Bonus k této stavbě:
- okna barva antracit, podbití v barvě omítky, příprava na venkovní elektrické rolety. Ostatní položky lze řešit v klientských změnách. Jako bonus navíc bude na hranici pozemku směrem k silnici postaven plný betonový plot výšky 1,6m o délce 52,5 m v ceně včetně DPH 140.000 Kč a bezúdržbové podbití střechy v barvě omítky.
Dispozice domu: zádveří, 2x koupelna, technická místnost s přípravou pro pračku a sušičku, 3 x neprůchozí pokoje, kuchyně s jídelnou, obývací místností se vstupem na terasu.
Technické údaje: obývací místnost s krbem, pětikomorová okna třídy A s bezpečnostní fólií, posuvné terasové dveře, podlahové krytiny – vinyl a dlažba, kompletní kuchyňská linka bez spotřebičů, rekuperační jednotka, klimatizační jednotka v obývacím pokoji, elektrické podlahové topení v celém objektu, příprava na fotovoltaiku – dotaci zajistíme. Zdroj teplé vody – zásobník na 100 l s tepelným čerpadlem. Střecha - betonové tašky BRAMAC. Parkování u domu pro 2 osobní automobily. Zpevněné plochy ze zámkové dlažby, v ceně nemovitosti. Kompletní stavební dokumentace včetně stavebního povolení na bazén a oplocení. Lokalita je pokryta optickým internetem.
Více informací Vám rádi poskytneme buď telefonicky nebo na osobní schůzce za přítomnosti projektanta.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 305-NP00068 Obec: Libišany Ulice: Skryto

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

lname: phone: fullname:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Marcel Zadrobílek
Ing. Marcel Zadrobílek
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
lname: phone: email:

Podrobné informace

Kategorie Domy a vily
Druh domu Rodinný dům
Typ domu Přízemní
Stav domu Novostavba
Poloha objektu Samostatný
Druh objektu Cihlová
Umístění objektu Centrum obce
Vybaveno Ne
Zastavěná plocha m2 155
Užitná plocha m2 124
Plocha parcely m2 1266
Počet podlaží objektu 1
Číslo podlaží v domě
Třída A - Mimořádně úsporná
Vyhláška 264/2020 Sb.