RE/MAX Infinity

Prodej rodinného domu 164m2 s garáží, terasou a dílnou, pozemek 698m2

Bílá Třemešná mapa
Cena u makléře

Prodej rodinného domu 164m2 s garáží, terasou a dílnou, pozemek 698m2

Výhradně Vám nabízíme prodej rodinného domu 4+1 na klidném místě v Bílé Třemešné. Jde o udržovaný a nově rekonstruovaný patrový zděný dům s garáží a dílnou, celkem 164m2 užitné plochy, výměra bez pergoly. Jedná se o udržovaný rodinný dům po rekonstrukci, který se předává včetně vybavení. Zcela nová fasáda domu, okna, balkony, střecha, komín a koupelna to jsou hlavní atributy tohoto domu, které jsou nově zrekonstruované včetně nové pergoly.

Dispozice domu je 4+1, v přízemí tvoří dominantu domu velký obývací pokoj s jídelnou 21m2 s odděleným kuchyňským koutem 7m2, přímo z obývacího pokoje je vstup na balkon. Dále přízemí tvoří vetší chodbu se schodištěm do horního obytného patra a schodiště se vstupem do sklepa 10,14m2, v přízemí se nachází koupelna 6,04m2 a oddělené WC 1,16m2, zádveří 5,73m2 není započítáno do obytné plochy. V druhém patře se nachází tři pokoje (8m2, 6,84m2, pokoj s balkonem 22,4m2 a šatna 2,42m2. Všechny pokoje jsou neprůchozí a spojeny vstupní chodbou 11,12m2. Dům je podsklepený o výměře 21,18m2.
Vnitřní vybavení domu, které zůstává. Kuchyně se spotřebiči, myčka, nerezový dřez, mikrovlnná trouba, sporák. Dále pračka, televize LCD, nábytek, postele a na zakázku dvoupatrové dětské postele 2ks. Koupena nabízí vanu, sprchový kout a její rekonstrukce proběhla minulý rok. Podlahy jsou v kombinaci koberce a dlažby. Dům je po celkové zdařilé rekonstrukci.

Celková výměra pozemku 698m2 z toho je 73m2 zastavěno domem, garáží 24m2 s oddělenou dílnou 16m2 a zbývajících 585m2 náleží k volnému pohybu po pozemku, který je oplocen. Zahrada je zatravněna s kombinací stromů. Na pozemku na zpevněné ploše, je možné zaparkovat minimálně 3 osobní automobily. Garáž 21,7m2, dílna 13,1m2 a venkovní pergola 25m2.

Objekt je připojen na veškeré inženýrské sítě (vodovod, elektřinu, plyn, kanalizace, internet). Dům je vytápěn plynovým kotlem a teplá voda řešená bojlerem. Náklady domu je možné doložit. Vetší stavební specifikace je možná při prohlídce objektu.

Rodinný dům se zahradou se nachází v klidné a okouzlující obci Bílá Třemešná, jedná se o rohovou parcelu, která je přístupná ze tří stran bočních ulic. Okolní zástavbu tvoří pouze rodinné bydlení. Vzdálenost do centra části obce je přibližně 500m, v obci supermarket COOP, pošta, hospoda, autobusová a železniční zastávka.
Díky výborné dopravní dostupnosti je dům na okraji Dvora králové nad Labem, uvedená nemovitost je vhodná pro trvalé a klidné bydlení. Vřele doporučuji zájemcům, kteří hledají klid a dobrou dostupnost. Dvůr Králové nad Labem nabízí krásnou zoologickou zahradu, přehradu Les Království a okolní turistiku Krkonošských hor. Dvůr Králové nad Labem – Hradec Králové 30min. Veškerá občanská vybavenost a infrastruktura v dosahu nedalekého Dvora Králové, 3min jízdy.

Pokud Vás nabídka zaujala, budu se Těšit s Vámi na osobní prohlídce v Bílé Třemešné.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 305-NP00291 Obec: Bílá Třemešná Ulice: Skryto

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

fullname: fname: phone:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Filip Boudyš
Filip Boudyš
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
fname: phone: lname:

Podrobné informace

Kategorie Domy a vily
Druh domu Rodinný dům
Typ domu Patrový
Stav domu Dobrý
Voda Voda - zdroj pro celý objekt, Voda - rozvod studené a teplé vody
Odpad Kanalizace
Plyn Plynovod
Poloha objektu Samostatný
Druh objektu Cihlová
Umístění objektu Centrum obce
Vybaveno Ano
Zastavěná plocha m2 73
Užitná plocha m2 164
Plocha parcely m2 698
Plocha balkónů m2 3.63
Počet balkónů 2
Plocha terasy m2 25
Počet teras 1
Plocha parkovišť m2 40
Počet parkovišť 3
Plocha garáže m2 24
Počet garáží 1
Elektřina Elektro - 230 V, Elektro - 380 V
Ostatní Plot
Stavba Rodinný dům
Plocha sklepa m2 21
Počet sklepů 1
Datum nastěhování 06.02.2023
Počet podlaží objektu 2
Číslo podlaží v domě
Třída G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška 264/2020 Sb.