RE/MAX Infinity

Výstavba a prodej 16 domů ve Villa resort Lužické zahrady, Libišany

Libišany mapa
10 368 215
Výstavba a prodej 16 domů ve Villa resort Lužické zahrady, Libišany Výstavba a prodej 16 domů ve Villa resort Lužické zahrady, Libišany Výstavba a prodej 16 domů ve Villa resort Lužické zahrady, Libišany Výstavba a prodej 16 domů ve Villa resort Lužické zahrady, Libišany Výstavba a prodej 16 domů ve Villa resort Lužické zahrady, Libišany Výstavba a prodej 16 domů ve Villa resort Lužické zahrady, Libišany Výstavba a prodej 16 domů ve Villa resort Lužické zahrady, Libišany Výstavba a prodej 16 domů ve Villa resort Lužické zahrady, Libišany
Zobrazit fotografie

Výstavba a prodej 16 domů ve Villa resort Lužické zahrady, Libišany

Nabízíme k prodeji výstavbu luxusního nízkoenergetického domu 5+kk s 2 koupelnami a kuchyňskou linkou v obci Libišany, která se nachází mezi Hradcem Králové a Pardubicemi. Velkoryse navržená lokalita Lužické zahrady nabízí klidné rodinné bydlení s dostatkem zeleně a parkovacích míst. Všechny domy jsou navrženy v moderním stylu a nabízejí tak otevřený a vysoce kvalitní koncept bydlení v přírodě s městem na dosah. Cyklistická stezka na hranicích lokality. Dětské a fotbalové hřiště 100 m od lokality. Zastavěná plocha 154, 5 m2. Užitná plocha domu 124 m2. Nemovitost ve variantě se solární elektrárnou splňuje energetickou klasifikační třídu A, ve variantě bez solární elektrárny splňuje energetickou klasifikační třídu B.
Dispozice domu: zádveří, 2x koupelna, technická místnost s přípravou pro pračku a sušičku, 3 x neprůchozí pokoje, kuchyně s jídelnou, obývací místností se vstupem na terasu.
Technické údaje: obývací místnost s krbem, pětikomorová okna třídy A s bezpečnostní fólií, posuvné terasové dveře, podlahové krytiny – vinyl a dlažba, kompletní kuchyňská linka bez spotřebičů, rekuperační jednotka, klimatizační jednotka v obývacím pokoji, elektrické podlahové topení v celém objektu, příprava na fotovoltaiku – dotaci zajistíme. Zdroj teplé vody – zásobník na 100 l s tepelným čerpadlem. Střecha - betonové tašky BRAMAC. Parkování u domu pro 2 osobní automobily. Zpevněné plochy ze zámkové dlažby, v ceně nemovitosti. Kompletní stavební dokumentace včetně stavebního povolení na bazén a oplocení. Lokalita je pokryta optickým internetem.
Více informací Vám rádi poskytneme buď telefonicky nebo na osobní schůzce za přítomnosti projektanta.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena domu: 10 368 215 Poznámka: Včetně kuchyňské linky, rekuperace, krbové vložky a dalších standardů Číslo nabídky: 305-NP00073 Obec: Libišany Ulice: Skryto

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

10 368 215

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

phone: fname:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Marcel Zadrobílek
Ing. Marcel Zadrobílek
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

*
*
*
fname: phone:

Podrobné informace

Kategorie Domy a vily
Druh domu Dům na klíč
Typ domu Přízemní
Stav domu Projekt
Voda Voda - dálkový vodovod
Odpad Kanalizace
K dispozici od 14.09.2020
Poloha objektu Samostatný
Druh objektu Cihlová
Umístění objektu Centrum obce
Vybaveno Ano
Zastavěná plocha m2 155
Užitná plocha m2 124
Plocha parcely m2 1037
Počet teras 1
Počet parkovišť 1
Elektřina Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Telekomunikace Internet
Topení Ústřední elektrické
Doprava Dálnice, silnice, autobus
Datum nastěhování 14.09.2020
Počet podlaží objektu 1
Číslo podlaží v domě
Třída A - Mimořádně úsporná
Vyhláška 78/2013 Sb.